VEILIGHEID & PRIVACY

Veilig winkelen
Bij LEDw@re vinden we veilig winkelen belangrijk en doen alles om dit mogelijk te maken en u van informatie te voorzien. Belangrijke controle vragen hoe u kunt zien of een webwinkel veilig is:

Welke betaal methodes zijn er?
Om Paypal en Ideal aan te kunnen bieden als webwinkel, moet je ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en worden er diverse persoonlijke gegevens gecontroleerd van de aanvrager. Dit is al een eerste indicatie dat het niet een vlug opgezette site is. Bij LEDw@re kunt u gemakkelijk, veilig en verzekerd betalen via onder andere Paypal, Ideal of onder rembours.
 
Safe shopping

Hoeveel dagen bedenktijd heeft u?
Wettelijk heeft u recht op 14 dagen bedenktijd! Indien een webwinkel geen bedenktijd geeft, is dit tegen de wet en voelt dit niet als betrouwbaar. Bij LEDw@re heeft u 14 werkdagen (i.p.v. weekdagen) bedenktijd om het gekochte artikel goed te bekijken.

Kunt u de bedrijfs- en contactgegevens (makkelijk) vinden?
Als u bij een website de bedrijfsgegevens zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het BTW nummer niet kunt vinden is dit verdacht, dit geld ook voor de contactgegevens. Op de site van LEDw@re vind u alle Bedrijfsgegevens en kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen.

Weet u wanneer het product geleverd wordt?
Bij LEDw@re staan de levertijden bij de producten vermeld en krijgt u op het moment van verzenden een tracking code om uw bestelling te volgen.

Welke service krijgt u?
Bij LEDw@re wordt u te woord gestaan door ervaren en gekwalificeerde medewerkers, die goede service en expertise aan u willen leveren. Neem gerust contact met ons op.

Hoeveel garantie krijgt u?
Bij LEDw@re krijgt u minimaal 1 jaar (fabrieks)garantie op alle producten die we verkopen.

Wanneer krijgt u geld terug bij terugsturen van een artikel?
Bij LEDw@re krijgt u (als het product terug is) binnen 14 dagen nadat u de koop ongedaan gemaakt heeft uw geld terug gestort op uw rekening. In de praktijk is dit dezelfde week.


Handige links
Op de site van de Europese Commissie kunt u een BTW nummer van een Europees bedrijf controleren.

Voor meer informatie zie onze Algemene voorwaarden

Disclaimer

Samenstellers en uitgevers van informatie op deze website zijn zich volledig bewust van hun taak zo betrouwbaar mogelijke informatie te verstrekken. Niettemin kunnen zij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade als gevolg van onjuistheden in en/of onvolledigheid van de aangeboden informatie noch voor schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de genoemde informatie of de niet beschikbaarheid van de website. Tevens wordt er geen verantwoordelijkheid aanvaard voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden ten gevolge van een bezoek aan een andere website via een link op deze website of anderszins, wordt uitgesloten.

Privacy verklaring

LEDw@re heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website van LEDw@re (www.ledware.nl) met persoonlijke informatie omgaan.

Alle gegevens die door LEDw@re worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan LEDw@re geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Het doel van het registreren van persoonsgegevens door LEDw@re is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciële informatie aan onze bezoekers. Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch ip-adres. Dit gebruiken wij voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze site. Het ip-adres wordt tevens gebruikt voor statistische doeleinden, zoals het vaststellen van het aantal bezoeken aan onze website.

Onze site maakt bovendien gebruik van zogenaamde cookies. Dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u onze website bezoekt. De gegevens die wij op die manier verkrijgen blijven anoniem. Mocht u dat willen, dan kunt u uw computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd.

Onze site stelt een forum / revieuw mogelijkheid beschikbaar aan onze bezoekers. Alle informatie die op die plekken wordt openbaar gemaakt, valt onder het publieke domein. Wees daarom zorgvuldig met de informatie die u daar eventueel vrij geeft.

Onze sites bevatten links naar andere sites en sites van partners die niet tot LEDw@re behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken of de inhoud van deze sites.

In uitzonderingsgevallen deelt LEDw@re informatie met nauwkeurig gekozen partners om beter aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult daarvan altijd op de hoogte worden gebracht.

LEDw@re gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

Indien u in de toekomst geen emails van LEDw@re wenst te ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen per email: info@ledware.nl. In iedere email die u van ons ontvangt bieden wij ook altijd de mogelijkheid om u af te melden.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Tevens bieden wij bezoekers de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u toegang wenst tot uw persoonlijke gegevens of deze wenst te verbeteren, verzoeken we u contact op te nemen op het hieronder vermelde adres.

Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring of vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neemt u dan contact op met: info@ledware.nl

Categorieën
Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken